Искам да споделя с Вас един достатъчно интересен и доходен начин за увеличаване на продажби на битовата техника.

Става дума за тюнинг. На хладилници, перални, микровълнови – както ето това например:

Всеки, който купува битова техника, иска тя да пасва на общата идея, на мебелите, на дизайна. Пък и да има нещо интересно. Доста често хладилниците например не се избират по техните технически характеристики, а основно по това, доколко ще паснат с външният си вид на идеята на дизайна.

Тюнинга на битовата техника помага на клиентите да решат тези проблеми.

Доколкото знам – начинът за реализация е доста лесен . Подготвят се едни лепящи се ленти, безвредни за техниката. Които даже могат са се сменят след време. Ако не греша – това се нарича винилография.

Т.е. – идеята е не просто да се продава битова техника, а като допълнителна услуга да се предлага и индивидуален дизайн на закупената техника.

Това със сигурност ще привлече много заинтересовани клиенти, особено ако се рекламира както трябва. Защото реално погледнато всеки човек, а по-специално и жените, искат да имат свой индивидуален облик на мястото, където живеят. Което с пълна сила важи и за кухнята.

А ако Вие започнете да предлагате и индивидуализиран дизайн – според мен ще има голям интерес.

Погледнете картинките – не Ви ли се иска да имате нещо толкова красиво и интересно и във Вашата къща?

Също така не е за пренебрегване и фактът, че тази услуга – за индивидуализиран дизайн, е доста маржинална. И спокойно можете да подготвяте специализирано предложение с по-ниски цени на техника (тъй като хората се ориентират основно по това), но пък ще избие печалбата за сметка на индивидуален дизайна.

Вие правите ли го вече?


Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011-2012 "Дукат Консулт" ЕООД, vip@bizblog.bg Създаване и развитие на свой бизнес - Привличане на клиенти и Увеличаване на продажби
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Linkedin