Диагностика на системата за продажбиДиагностика на системата за продажби

Диагностика на системата за продажби ще помогне в рамките на една среща да се намерят най-големите проблеми във Вашия бизнес. Според резултатите на диагностиката аз ще Ви подготвя персонален план на най-важните и спешни действия, които ще Ви помогнат да поправите намерените проблеми.

От тази услуга има смисъл да се започне ако от една страна все още не сте сигурни, че Ви трябва пълноценен индивидуален консалтинг, но от друга страна наистина Ви е необходимо да разберете основните проблеми и да получите консултация по въпроса.

Срещата за целите на диагностиката продължава в рамките на 1-1.5 часа, може да е по телефон или Skype, но най-добре е при лична среща.

Поръчвайки тази услуга Вие получавате:

  • Намиране и оценка на слабите места в системата за продажби на Вашия бизнес
  • Общата схема на работа по увеличаването на продажби
  • Препоръки за най-необходими действия за изграждане на системата за продажби

Ако Вашата кола не върви, тя може да бъде оправена само след като майсторът направи преглед.

Ако Вие боледувате, то за да оздравеете трябва първо да получите диагноза от лекар на база на някакви симптоми.

Ако Вие искате да изградите или да подобрите системата за продажби във Вашия бизнес – на Вас ще Ви е нужен професионален поглед от страни.

Основните насоки за диагностика са:

  • Привличане на клиенти
  • Увеличаване на средния чек
  • Работа на персонала
  • Работа с постоянни клиенти
  • Превръщане на посетители в клиенти
  • Ценообразуване

Аудиозаписи

За Вашето удобство след срещата ще получите аудио-запис на разговора, за да можете в последствие да имате възможност да се върнете и да се сетите за някакви детайли.

Такава възможност показа добри резултати – доста често детайлите, които Ви се стриват маловажни, след срещата бързо се забравят. И след това е доста сложно да се сетите за тях, точно в момента, когато те се оказват важни.

Конфиденциалност

Гарантирам Ви, че информацията за нашата съвместна работа и за Вашия бизнес е 100% конфиденциална и по никакъв начин няма да бъде разгласявана и/или предавана на трети страни без изрично съгласие от вашата страна.

Цената на диагностиката

Диагностика на системата за продажби 100 лв 0 лв.

Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011-2012 "Дукат Консулт" ЕООД, vip@bizblog.bg Създаване и развитие на свой бизнес - Привличане на клиенти и Увеличаване на продажби
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Linkedin