Индивидуален консалтинг

Ако Вие сте бизнесмен, то разбирате че Вашият бизнес може да носи доста повече пари, отколкото сега. Обаче Вие не можете да разберете как да го постигнете.

Ясно е че трябва да се направят много неща… И нови клиенти трябва да се привличат, и със старите да работим, и мениджърите по продажби трябва да се обучават, и още много други действия, за които въобще няма време…

 • КАК ДА УВЕЛИЧИМ ПРОДАЖБИ конкретно във Вашият бизнес?
 • От къде да започнем?
 • Кои места са най-критични?
 • Какво ще донесе максимален финансов ефект?


Ако нямата време да преглеждате тонове информация сами, а резултатите ви трябват днес, а по още по-добре – вчера. Ако Вие разбирате, че Ви е необходимо да увеличите печалбите във Вашият бизнес, а не да получите общи знания, то в този случай Ви е необходим индивидуален консалтинг.


Защо точно индивудуален конслатинг?

Защото ще се решава вашите конкретни проблеми. Ще се борим за резултати във Вашият бизнес.

Ако ви се е счупила колата – дали ще отидете на курсове за автомонтьори или директно ще я закарате на майстора, който ще оправи всичко и допълнително ще ви даде консултация по поддръжка?

Аналогична ситуация е и с Вашият бизнес – ако резултатите (продажбите и като следствие – печалба) са необходими тук и сега, то трябва да се действа – да работим върху най-критичните за крайния резултат моменти.

Често, оправяйки 2-3 несложни, но критически проблеми, невидими отвътре за собственик или ръководител на даден бизнес, е възможно да се увеличат продажбите с десетки проценти.


Много от типичните задачи са отделени в стандартни консалтинг програми, които са ориентирани към решаване на точно определени проблеми:

Базова програма за увеличаване на продажби
Увеличаване на средния чек
Внедряване на система за събиране и анализ на основни бизнес коефициенти
Удвояване на продажби
Увеличаване на продажби на съществуващи клиенти
Разработване на книгата за продажби
Разработване на маркетинг система
Персонал – наемане, обучение, мотивация, контрол
Изграждане на ефективен отдел продажби
Автоматизация на бизнеса
Ефективни активни продажби

Какво ще получите от индивидуален консалтинг:

 1. Времето и усилията са насочени към конкретни проблеми, а не към абстрактни задачи. И тези проблеми се решават.
 2. Вие получавате реални навици за решаване на такива задачи – в бъдеще лесно ще го направите сам
 3. Ако сте имали грешни представи – те се локализират и повече не пречат
 4. И което е най-важното – има план за бъдещи действия


Какво още ще получа от индивудуален конслатинг?

Вие получавате персонален консултант, който ще подбере програмата отчитайки ваши индивидуални особености. Ако погледнете биографиите на най-успешните хора на планетата, то ще забележите, че всеки един от тях е имал персонален наставник или треньор, който им е помагал да вървят напред.

И което е много важно, вие ще получите професионален поглед отвън. Много е трудно сами да забележите вашите грешки. Често те са неразделни с вас. Затова е необходим човек, който да каже „Стоп! Това може да се направи по-лесно, по- бързо и по-ефективно.“.

Също така ще получите навици за лична ефективност, такива като – тайм-менеджмент и самодисциплина. Ние максимално ще дистанцираме вашият бизнес, и като резултат, вие ще можете да получавате по-големи приходи и ще изразходвате за свой бизнес значително по-малко време.


Как протича индивудуален конслатинг?

На първата среща ние съвместно ще обсъдим Вашите проблеми, ще изясним Вашите цели и Вие ще получите представа за това как ще продължим нататък.След това ще проведем базов аудит на вашата система за продажби и:

 • ще намерим най-слабите места в системата за продажби
 • ще намерим начини за бързо увеличение на приходи конкретно във Вашият бизнес
 • ще съставим план за развитие на системата за продажби и маркетинга във Вашият бизнес за следващите месеци

Ако вие се намирате в София, срещата може да протече на живо. Ако ще работим дистанционно, то консултациите ще протичат по скайп или по телефон.

След това за следваща консултация вие ще ми пратите подробна информация за вашият бизнес, маркетинг и имидж материали и др. и ние започваме активна работа и внедряване на техниките за увеличение на доходите във Вашият бизнес.


Конфиденциалност

В индивидуалния консалтинг аз гарантирам, че информацията за нашата съвместна работа и за Вашият бизнес е 100% конфиденциална и по никакъв начин няма да бъде разгласявана и/или предаване на трети страни без изрично съгласие от вашата страна.


Какво е индивидуален консалтинг за вас?

 1. Аудит на текущата система за продажби във Вашият бизнес
 2. Изработка на персонален план за увеличение на продажби
 3. Ежеседмични лични срещи. В дистанционния случай – разговори по скайп или телефон.
 4. Внедряване на работещи стратегии и рекомендации за увеличение на продажби
 5. Пълна конфиденциалност

Моите консултации не са евтини, защото знам какво мога да дам и какви пари мога да донеса допълнително за Вашият бизнес.

Ако сте заинтересувани в индивидуалния консалтинг, напишете ми. Ще ви пратя анкета, на база на която вече ще преценим дали нашето сътрудничество ще има перспектива.

Видове индивидуален консалтинг

Стандартен индивидуален консалтинг
Стандартният вариант на индивидуален консалтинг предполага индивидуална работа с Вашият бизнес, като по време на съвместната ни работа аз по никакъв начин няма да работя с Вашите преки конкуренти – списък до 5-7 бизнеса.

Екскузивен индивидуален консалтинг
Ексклузивният вариант разширява списъка с бизнеси с които аз няма да работа по време на съвместната ни работа до всички бизнеси в България от Вашата сфера.

Платинум индивидуален консалтинг
Платинум индивидуален консалтинг е вариант цялото ми време по време на съвместната ни работа да бъде ангажирано само с Вашият бизнес, което изключва всякакви други клиенти.

Цена на индивидуален консалтинг

Внимание! Плащането на индивидуалния консалтинг става само след попълването на анкета и предварителен разговор.

Индивидуален консалтинг – стандарт От 1.500 лева на месец
Индивидуален консалтинг – ексклузив От 8.000 лева на месец
Индивидуален консалтинг – платинум От 40.000 лева на месец

Скъпо ми е – какво може да се направи?
Ако за момента не можете да си позволите тези цени, но в същото време усещате че Вашият бизнес има силна нужда от промяна – има начин да получите моите услуги безплатно.

Щом се занимавате с бизнес, най-вероятно имате познати/приятели/партньори/доставчици които също изпитват проблеми в бизнеса. Препоръчайте им да се обърнат към моите услуги (като можете да започнете от безплатните материали).

За всеки клиент, сключил договор и дошъл по Ваша препоръка – ще получите 1 месец индивидуален консалтинг напълно безплатно.


Какво да правя ако не съм сигурен?

Ако от една страна все още не сте сигурни че Ви трябва пълноценен индивидуален консалтинг, но от друга страна наистина Ви е необходимо да разберете основните проблеми и да получите консултация по въпроса – тогава се възползвайте от базовия одит на системата за продажби.


5 Responses to “Индивидуален консалтинг”

 1. Здравейте г-н Дукат!
  Бих желала да запиша час за индивидуална консултация!
  тел за контакт 08********

  • Здравейте Светлана,

   Ще Ви се обадя днес по обяд

   С Уважение
   Даниил Дукат

 2. Здравейте!

  Бих желала да развия моя нов интернат бизнес! Но, не мога да ориентирам в цената.

  С поздрав Десислава!

  08********
  Skype *******

 3. Здравей Даниел,
  ние с Вас сме се виждали.Изпратете ми да попълня анкетата да видим дали ще съм подходящ

Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2011-2012 "Дукат Консулт" ЕООД, vip@bizblog.bg Създаване и развитие на свой бизнес - Привличане на клиенти и Увеличаване на продажби
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Linkedin